Saturday, May 30, 2009

Pemimpin PKR ada isu di hotel Jawi...Aminah.

Walaupun mendakwa menerima ugutan melalui telefon, Aminah Abdullah tidak mudah mengundur. Beliau malah terus menyerang PKR dengan mendakwa pemimpin kanan parti ada isu di sebuah hotel.

Calon bebas itu menambah, Bernama melaporkan, beliau akan membongkar satu peristiwa yang dikaitkan dengan Pengerusi PKR Pulau Pinang, Datuk Zahrain Mohamed Hashim dalam masa terdekat.

"Saya nak ingatkan Zahrain supaya jangan mencabar saya. Saya nak tanya sama ada dia masih ingatkah lagi dengan peristiwa di sebuah hotel di Jawi pada 2007?" katanya, dikenali juga sebagai Kak Min.

"Kak Min minta dia jawab dalam tempoh 24 jam dan jika tidak, Kak Min akan dedahkan kepada umum. Maruah dibayar dengan maruah," Aminah dipetik berkata selepas berkempen mengedar posternya dengan simbol kunci menjelang pilihanraya kecil DUN Penanti, Ahad ini.

Menurut agensi berita itu, Aminah berkata beliau telah memaklumkan kes Zahrain, sekarang ahli parlimen Bayan Lepas, kepada penasihat parti Datuk Seri Anwar Ibrahim dan presidennya Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

"Tapi tiada tindakan diambil. Saya ada faktanya," Aminah dilaporkan berkata.

Beliau diminta mengulas kenyataan Zahrain semalam bahawa PKR sedang menimbang tindakan undang-undang jika bekas pemimpinnya itu terus membuat pelbagai dakwaan terhadap parti itu.

Aminah menambah, beliau tidak akan menarik balik kenyataannya atau memohon maaf kerana beliau berada di pihak yang benar.

4 comments:

 1. Salam Semua,
  Alahai Mami Jelutong...@ Mami Jarum!!!
  ......cari cermin besar besar,taroh kat depan pintu!!!!!

  ReplyDelete
 2. min min min...tu wrong geng...ni pula dalam geng...

  http://diamjoedahmai.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. AMINAH RONGGENG JELES SAPA PN TAK MAU BAWA DIA P HOTEL JD DIA FITNAH ORG LAIN

  ReplyDelete